Mobilmenu
Hem
Mediyoga
Meditation
Mindfulness
Andning
Kurser
Boka
Mobilmenu
MediYogann Studio, Hotell Fisketången, Kungshamn
070-417 92 77
info@mediyogann.se
Mediyoga
En plats att komma till för återhämtning och balans.
Meditation
Meditation är som att hänga med själen en stund
Mindfulness
Tillåt dig själv att helt och fullt släppa taget en stund.
Andningen
Andningen är det mest kraftfulla redskap som finns för att motverka stress och den närmaste vägen till närvaro, att vara här och nu - i kroppen.

MediYoga-Kursstarter Hösten 2021

2021-06-30

Nu så äntligen har det blivit möjligt att börja med MediYoga-kurserna igen och det känns helt fantastiskt härligt, jag har verkligen längtat!

Höstens tema kommer att vara "Öppna Upp - Kärleksfullt ,varsamt och respektfullt".

Efter att ha levt i en tämligen begränsad och sluten värld i ett och halvt år, träffat få andra människor, jobbat hemma, inte alla har kunnat det, hållit i och hållit ut, tvättat händer, använt munskydd, handsprit, kanske varit sjuk själv, och en del av oss har förlorat någon nära och kär, så är det helt naturligt att detta har påverkat oss både fysiskt, psykiskt och emotionellt.

Det känns därför väldigt angeläget att nu när vi med största sannolikhet kommer att kunna  "Öppna Upp" både oss själva och samhället, att vi gör det kärleksfullt, varsamt och respektfullt både gentemot oss själva och andra.

Vi kommer att under höstens kurser hålla fokus på, att med ett öppet och utforskande förhållningsätt, träna på att hitta balansen mellan öppet-stängt.

Våra verktyg är mediyoga, mindfulness, andning, meditation, avslappning, kroppsmedvetenhet, fokus, vila, aktivitet och kanske det allra viktigaste att vi gör det tillsammans.

Kurserna startar tisdag den 14 september och onsdag den 15 september 18.00.

Varmt välkomna till höstens MediYoga på Hotell Fisketången.

 
Arkivet.

Hemsidan är skapad av Kimsoft Media AB