Mobilmenu
Hem
Mediyoga
Meditation
Mindfulness
Andning
Kurser
Boka
Mobilmenu
MediYogann Studio, Hotell Fisketången, Kungshamn
070-417 92 77
info@mediyogann.se
Mediyoga
En plats att komma till för återhämtning och balans.
Meditation
Meditation är som att hänga med själen en stund
Mindfulness
Tillåt dig själv att helt och fullt släppa taget en stund.
Andningen
Andningen är det mest kraftfulla redskap som finns för att motverka stress och den närmaste vägen till närvaro, att vara här och nu - i kroppen.

MediYoga Bas/Andning-Kursstart 21/9

2020-09-01

Lär dig andas - och må bättre!

MediYoga Bas med stort fokus på ANDNING börjar måndagen den 21 september  kl.18.00 på Hotell Fisketången. Välkommen att anmäla dig!

Andningen kan, precis som yogaövningar och meditation, ha stor och kraftfull påverkan på hur man mår och hur man hanterar svåra känslomässiga tillstånd som ångest eller depression.

Sättet Du andas på avslöjar vad som rör sig inom dig. Därmed är det viktigt att vi börjar lägga märke till hur vi andas - och det nu på en gång.

Att fokusera på att verkligen öppna upp så att vi använder våra lungors fulla kapacitet kan vara till stor hjälp när det kommer till att ta udden av stress och oroliga känslor.

Oavsett vad Du gör så handlar allting till sist om andningen. Den styr ditt liv!

För dig som vill lära dig bemästra andningen och därigenom ta del av dessa välgörande effekter på ditt mående, så vill jag varmt rekommendera att anmäla dig till kursen MediYoga Bas/Andning den 21 september på Hotell Fisketången.

Intresserad, nyfiken? Du kan läsa mer här på hemsidan och anmäl dig under BOKA.

 
Arkivet.

Hemsidan är skapad av Kimsoft Media AB