Mobilmenu
Hem
Mediyoga
Meditation
Mindfulness
Andning
Kurser
MediYoga Bas/Andning
MediYoga Medel/Chakran
Boka
Mobilmenu
MediYogann Studio, Hotell Fisketången, Kungshamn
070-417 92 77
info@mediyogann.se
Mediyoga
En plats att komma till för återhämtning och balans.
Meditation
Meditation är som att hänga med själen en stund
Mindfulness
Tillåt dig själv att helt och fullt släppa taget en stund.
Andningen
Andningen är det mest kraftfulla redskap som finns för att motverka stress och den närmaste vägen till närvaro, att vara här och nu - i kroppen.

MediYoga Bas/Andning

MediYoga Bas/Andning är en mjuk, lugn, terapeutisk och meditativ yogaform.Du blir mjukare och rörligare i kroppen och kan möta din stress med inre ro
Kurserna passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tidigare erfarenheter av yoga och du väljer själv om du vill göra övningarna på yogamatta eller sittande på stol. 
Vi använder oss av MediYogans 3 Bas-pass och meditationer inom MediYogan.
Dessa har testats i svensk forskning, där de har visat sig ha mätbart goda effekter på bland annat stress, ryggproblem, hjärtproblem och sömnproblem, högt blodtryck, oro och ångest. Du blir både mjukare och rörligare i kroppen och också lugnare till sinnet.
Passen består av mjuka rörelser, fokus-koncentrationstekniker och andningstekniker, avslutande vila och meditation. Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta av dessa yogiska tekniker, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag.
Vi lägger ner god tid på avslappning, mindfulness och på den medvetna andningen,"MediAndningen," som stimulerar vårt lugn och ro-system och ökar frisättning av bland annat oxytocin och andra hormoner som hjälper oss att hitta vår inre ro. 

Max 8 deltagare

Vi träffas vid 10 tillfällen.
Kursstart senare i vår

Kurskostnad: 1695 kronor. 

Jag samarbetar med Medborgarskolan, vilket innebär att Du har förmånen att vara olycksfallsförsäkrad under resan till och från passet, samt under passet. Du kan använda ditt Friskvårdsbidrag.

Anmälan är bindande.

Hemsidan är skapad av Kimsoft Media AB