Mobilmenu
Hem
Mediyoga
Meditation
Mindfulness
Andning
Kurser
Boka
Mobilmenu
MediYogann Studio, Hotell Fisketången, Kungshamn
070-417 92 77
info@mediyogann.se
Mediyoga
En plats att komma till för återhämtning och balans.
Meditation
Meditation är som att hänga med själen en stund
Mindfulness
Tillåt dig själv att helt och fullt släppa taget en stund.
Andningen
Andningen är det mest kraftfulla redskap som finns för att motverka stress och den närmaste vägen till närvaro, att vara här och nu - i kroppen.

Ann Elisabeth Larsson

MIN VISION "Att alla människor ska hitta sin väg till återhämtning och välmående, balans, kärlek och omtanke".

MIN MOTIVATION "Jag vet av egen erfarenhet att MediYoga, Medveten Andning, Mindfulness och Meditation kan vara till stor hjälp på vägen dit".

MIN MISSION "Att oförtrutet så länge jag orkar och kan, vara NYFIKEN, LYSSNA och LÄRA, samt hitta vägar för att på olika sätt dela med mig av min kunskap, mina erfarenheter, upptäckter och insikter".

 

Jag växte upp hos mormor och morfar på Hovenäset, några kilometer från Kungshamn och har bott i Kungshamn i stort sett hela mitt vuxna liv." Det är här jag har min plats på jorden".

För snart 10 år sedan gick jag rakt in i väggen, in i en utmattningsdepression med svår ångest och så några år senare förlorade jag en vuxen son, senare också min mamma och en sonhustru.

Under min rehabilitering började jag först med Mindfulness och Medveten Andning och lite senare hittade jag också till MediYoga och Meditation.

Det har verkligen varit omtumlande år då jag också fått tre nya barnbarn, både jag och min man blivit pensionärer, vi har skaffat hund och också blivit halvårsboende på Teneriffa. 
MediYoga, Medveten Andning, Mindfulness och Meditation ger mig stunder där jag kan slappna av och min kropp får en möjlighet att läka, stärka och balansera sig själv, sinnet att frigöra sig från stress, rädsla och oro och fylla på med lugn, kraft, glädje och balans. Jag är fortfarande väldigt känslig för stress så jag behöver fortsatt  vara varsam och försiktig med mig själv. 
MediYoga, Medveten Andning, Mindfulness och Meditation är verktyg som verkligen har gjort stor skillnad för mig på min väg  tillbaks till livet igen.
Och,nu vill jag dela med mig av det till Dig!


Jag har också utbildat mig till instruktör både i Mindfulness, Medveten Andning och till lärare i MediYoga under den här tiden.

Hemsidan är skapad av Kimsoft Media AB